Ki a zöldbe !

Mert így is lehet: barátságos méret, sok odafigyelés, és őszinte minőség minden téren.

Tizenhárom évnyi külföldi életünket és karrierünket feladva régi álmunk vált valóra a Villa Viridis megnyitásával 2019 nyarán. Egy olyan vendégvárót szerettünk volna megvalósítani, ami ötvözi a természet iránti szeretetünket, a tényleges minőség iránti elkötelezettségünket és egyúttal tükrözi haladó szellemiségünket. Szerintünk sikerült!

A Villa a Bükki Nemzeti Park kapujában mindössze 5 szobával várja a kompromisszumok nélküli pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágyókat. A helyszín ideális kiindulópont szinte az egész északkelet-magyarországi régió bebarangolásához. Legyen szó meghitt hosszú hétvégéről, egész hetes családi nyaralásról, vagy épp egy baráti születésnap megünnepléséről, mi mindig ugyanolyan odaadással gondoskodunk kényelmükről és elégedettségükről.

csaladi

Várunk mindenkit nagy szeretettel, a tulajdonosok:

Csilla, Gyuri és kislányunk Manka

Kövess minket facebookon

Kényesen ügyelünk vendégeink kényelmére és szolgáltatásaink színvonalára. Abban hiszünk, hogy a vendéglátás kis méretben lehet igazán ügyfélközpontú. Ezért álmodtuk és alkottuk meg a Villa Viridis-t. Ezért menedzseljük napi szinten is saját magunk: sok lelkesedéssel és energiával!

És hogy, mi várja kedves vendégeinket ?

A Villa

A bükkalja egyik völgyében, egy zsákfalu utolsó utcájának erdővel határolt részén, szomszédok nélküli csendben helyezkedik el vendégvárónk. Mindössze 5 szobával, hogy kiemelkedő minőséget tudjunk biztosítani vendégeink számára. Nemcsak szobák hanem akár az egész Villa egyben is foglalható.

Szobák

Minden szobánk kellemesen tágas, saját fürdőszobás. Tömörfa bútorok, padlók és nyílászárók. Választható természetes tollpehely vagy anti-allergén ágynemű. Széf, fürdőköpeny, papucs, hajszárító. Önállóan szabályozható padlófűtés. 3 szoba saját teraszkapcsolattal.

Ágyak

Tömör fa franciaágyak. Matracok 2 keménységi fokkal. Memórihab felső matrac az extra kényelmet igénylőknek. Igény szerint kacsa pehelytoll vagy anti-allergén ágynemű.

Fürdőszobák

Minden szobához önálló fürdőszoba kapcsolódik. 4 fürőszoba nagyméretű, üvegfallal határolt épített zuhanyzós és egy fürdőszoba fürdőkádas.

Tv és wi-fi

Minden szobában és a közös térben LED smart TV-k, műholdas csatornákkal. Wifi az épület teljes területén.

Étel

Nagy odafigyeléssel elkészített, modern ételek. Prémium alapanyagok, melyek közül sok saját, vegyszermentes konyhakertünkből és a Nemzeti Park által minősített termelőktől származik. Az egész Villa foglalása esetén privát séf szolgáltatás: menük összeállítása vendégeinkkel történő egyeztetés alapján.

Előző
Következő

Pihenés vagy aktív kikapcsolódás a szabadban ?

Látogasson el hozzánk, és töltődjön fel élményekkel a természetben

...és még ezek is

Kert és teraszok

Nagy gonddal alakítgatjuk a kertet, ugyanakkor komoly hangsúlyt helyezünk arra, hogy ezzel ne okozzunk kárt a környező élővilágban. Ezért kertünk vadregényes és telis-tele van őshonos növényekkel. A mókusokon és őzeken kívül így sokféle lepke- és madárfaj is lakója vagy látogatója kertünknek. A szúnyogokat környezetbarát csúcstechnológiával ritkítjuk és tartjuk távol!

Fürdődézsa

Kertünk legvadregényesebb részén található fatüzelésű fürdődézsánk, mely télen-nyáron vendégeink rendelkezésére áll.

Trambulin és kisbicaj

Aki szeretné gyermekeit teljesen lefárasztani, kérje bátran a 4,5 méteres trambulinunk felállítását és kisbicajainkat!

A közelben

50.000

hektár védett terület

Nagyjából

20

dB éjszakai zaj

Csak

5

szoba

Átlag

1

autó óránként

össz.

90

perc Budapesttől

Túravezetés

Igény szerint túravezetést szervezünk vendégeinknek (gyalogos, kerékpáros, lovas, vízi, stb.). Előzetes egyeztetés alapján akár szakvezetőket is biztosítunk, pl. természetfotózás, madár-, rovar-, növénymegfigyelés területeken.

Egyéb

Egyéb elérhető (feláras) szolgáltatások: Kerékpár és kajak-kölcsönzés. Kerékpár-szervízelés. Mosás, vasalás. Bakancs-tisztítás és -waxolás.

Nemdohányzó

Az épület teljes területe nemdohányzó. Dohányzás az épületen kívül, az arra kijelölt helyeken lehetséges.

ránk férne egy igazi pihenés