Nyári nyitvatartásunk

Nyitni-kék!

vendég szoba

Engedve a nyomásnak - hiszen már a cinkék is folyamatosan azt hajtogatják, hogy "nyitni-kék", a pünkösdi hétvégén megnyitunk, azaz május 29-én.

Természetesen mindenben az MTÜ Covid-19 kézikönyvének megfelelve, hogy vendégeink biztonságosan élvezhessék nyaralásukat.

Sőt, tovább megyünk, nemcsak alaposan fertőtlenítünk a szobákban a vendégek közt, de 24 órás pihentetést is bevezetünk.

Egyes heteken zártkörű foglalások

Szeretnénk azon vendégeinknek is kedvezni, akik zárt körben (pl. nagyobb családdal vagy baráti társasággal) szeretnék élvezni az eldugott környezet előnyeit. Ezért egyes időszakokban a Villa csak egészében foglalható.

Ez 4 franciaágyas szobát és egy családi lakosztályt jelent. Utóbbi egy franciaágyas és egy maximum 3 gyerek elhelyezésére alkalmas gyerekszobát foglal magában. Ezen felül pótágy is megoldható. A foglalási naptár alább található.

Amennyiben olyan időszakra szeretné az egész Villát lefoglalni, ami a naptár szerint csak szobánként foglalható, természetesen (amennyiben még nincs foglalás arra az időszakra), ez is lehetséges. 

Idén nyáron akár önellátással

Több érdeklődést kaptunk “kontaktusmentes” szálláslehetőséggel kapcsolatban.  Így idén nyáron lehetővé tesszük a teljesen Villa foglalását önellátással és konyha-használattal.

Ez esetben igény esetén a reggelik kényelmesebbé tételéhez naponta reggeli kosarat tudunk bekészíteni, friss pékáruval. 

Illetve, hogy önellátás esetén se maradjanak le a minőségi környékbeli termékekről, szívesen készítünk be csomagot még érkezésük előtt, pl. hortobágyi szalámikból, bükkszentkereszti házi szörpökből és lekvárokból, Pál Tamás híres sajtjaiból és a mónosbéli Soma manufaktúra füstölt húskészítményeiből.

Igényüket kérjük előre jelezzék.

Foglalási minimumok

Az extra biztonsági intézkedések, fertőtlenítés és szoba-pihentetés miatt hosszabb foglalási minimumokat vezetünk be. A minimális foglalás mind szoba, mind a teljes Villa foglalása esetén 4 éjszakára módosul június 15-től. A teljes Villa 5 éjszakától kedvezményes áron foglalható (ld. alább).

Foglalási naptár

Ellátás

Egyéni szobafoglalás esetén az ellátás a szokásos, azaz a szobák vagy reggelivel vagy félpanzióval (reggeli + vacsora) foglalhatóak. 

Az egész Villa foglalása esetén 4 opciót tudunk felajánlani:

 • Önellátás konyha-használattal. 
 • Önellátás konyha-használattal, naponta reggeli csomag bekészítéssel
 • Reggelivel, konyha-használat nélkül
 • Reggelivel és vacsorával, konyha-használat nélkül
 
Önellátás esetén szívesen állítunk össze csomagot kedvelt környékbeli termékekből, pl. hortobágyi szalámikból, bükkszentkereszti házi szörpökből és lekvárokból, Pál Tamás híres sajtjaiból és a mónosbéli Soma manufaktúra füstölt húskészítményeiből. Igényüket kérjük előre jelezzék.
 

modern, könnyű ételek

Előleg

A foglalási előleg továbbra is 30%. 

Egy esetleges újabb szigorítás (különösen egy újabb kijárási korlátozás vagy esetleg a vendéglátóhelyek nyitvatartásának korlátozása) esetén a teljes előleget visszatérítjük.

lovaglas-a-bukkben

tereplovaglás

Áraink

Szobafoglalás esetén normál díjszabásunk érvényes, mely megtalálható honlapunk Áraink oldalán. Pl. egy franciaágyas szoba reggelivel 28.500 Ft-ba kerül éjszakánként 2 főre. Ehhez a félpanziós vacsora ára 4.500 Ft /fő/ alkalom. 

A teljes Villa, reggelivel, normál áron 145.000 Ft naponta reggelivel, viszont idén nyáron 5 éjszakától kedvezményes árakon kínáljuk:

 • Önellátással és konyha-használattal 130.000 Ft/nap. 5 éjszakás foglalástól most 50.000 Ft kedvezménnyel. Ehhez reggeli-csomagot (péksütemények, helyi termékek)  1.500 Ft / fő / nap áron tudunk biztosítani. 
 • Reggelivel (konyha-használat nélkül) 145.000 Ft/nap. 5 éjszakától most 75.000 Ft kedvezménnyel.
 • Háromfogásos vacsoránk ára 4.500 Ft /fő /alkalom (6 éves korig kedvezményes). Félpanzió esetén ez az összeg adódik hozzá az előző pont reggelivel kiszámított árához.
 
Továbbá, szívesen készítünk be vendégeink számára válogatott helyi termékekből csomagokat. Például Sándor Tamás hegyvidéki sajtjaiból, a Hortobágyi Nemzeti Park szalámijaiból, a mónosbéli Soma manufaktúra sonkáiból, bükkszentkereszti házi szörpökből. Ezek  árazása egyedileg történik az igényelt mennyiségek alapján.  

Programlehetőségek - ízelítő

Rengeteg programlehetőség áll rendelkezésre környékünkön. Természetesen a rendkívüli helyzet miatt javasoljuk, hogy előzetesen egyeztessenek a szolgáltatókkal: 

 • Túrák az erdőn át Bükkszentkeresztre és Lillafüredre
 • Lovaglás közeli partnerünknél, kezdőtől haladóig
 • Bükkszentkereszti gyógynövényház, kilátó, lovaglási lehetőség, túrák a Bükk-fennsíkon
 • Túra fokozottan védett természetvédelmi területen: Hór-völgy és Suba-lyuk (Répáshuta vagy Cserépfalu felől)
 • Lillafüreden libegőzés és oxigéntúra, DVTK kalandpark, séta a Hámori-tó körül, ebédidőben Vendéglő a Pisztrángoshoz, vízesés, erdei kisvasút, stb.
 • Vidám, kötetlen borkóstolás helyi pincében 
 • (Akár vezetett) túrák a Villa környékén (pl. bronzkori Halomvár, hód-gát)
 • Tisza-tavi programok pl. aqua-glide vízi játszótér, kenuzás a tavirózsák között, Ökocentrum
 • Miskolctapolca Barlangfürdő – szombatonként éjfélig tart nyitva (még nem tudjuk hogy mikor nyitnak)
 • Gasztrokiruccanások: Macok (Eger), Vendéglő a Pisztrángoshoz (Lillafüred), Dűlő (Miskolc), Pizza Kávé Világbéke (Miskolc), Végállomás (Miskolc), Anyukám Mondta (Encs)
 • Zsóry Gyógy- és Élményfürdő
 • Eger – vár, városnézés, borkóstolás
 • Nyári bob- és elektromos gokartpálya – Miskolc-Tapolca

Kövess minket facebookon