Élmény
Pihenés? Vagy aktív kikapcsolódás?

Készen állsz a kihívásra? Bérelj e-kerékpárt!

100 000 hektár összefüggő erdőterület, változatos terep, könnyű és technikás útvonalak, e-bike-ra fel!

Béreljétek ki két tuti, terepezésre tervezett e-kerékpárunkat és irány a Bükk!

Tedd élménnyé a túrázást, növeld meg hatótávod, élvezd ki a terepezést e-rásegítéssel kipurcanás helyett - aztán jöhet a "chill" este bükki pezsgővel!

Hegyi kerékpározáshoz tervezett középmotor nagy nyomatékkal: az emelkedők nem jelentenek többé akadályt még akkor sem ha nem vagy formában!

Vonóhorogra akasztható Thule kerékpárszállítónk segítségével pedig akár az egész hegységet bejárhatjátok néhány nap alatt.

Feltöltődés

Fedezd fel pihenősarkokkal tagolt kertünket és töltődj fel energiával! Csend, nyugalom, madárcsicsergés.

Szauna

Hársfa és éger fafajták kombinációja, a fa csodás illatával. Zenei aláfestésnek ropogó tűz a fával fűtött kályhában. Mindez kint a zöldben, kilátással a fák koronájára. Légies tér, aprólékosan tervezett padkialakítással. Önmagában is elegendő ok egy Villa Viridis látogatásra!

Dézsa

Fűtött fürdődézsánk vendégeink kedvence. Dézsában ücsörögni és dumcsizni egyszerűen jó. Jólesik. Különösen éjszaka a csillagos ég alatt, az átütő csendben. Egyszer télen Gyuri mellé még egy medve is beült, bár lehet hogy ez (is) csak egy legenda.

Föccsterasz

Fogtok egy üveg bükki chardonnay pezsgőt - lehetőleg brut-t - és kiültök a borteraszra. Kell ennél több? Esetleg egy bükki sajttál?

Tiéd a Bükk!

Természet és csillagok

Szakértők által vezetett túrákat és programokat szervezünk a Nemzeti Park területén. Például műszeres (távcsöves) csillagmegfigyelést, madármegfigyelést és gyűrűzést, lepkészkirándulásokat, barlangászást, természetfotózást. Akár élőhely-rekonstrukciós és egyéb természetvédelmi akciókban is részt vehetnek vendégeink.

Terepfutás

Totál tüdőtisztítás és szívgenerál. Ne lepődj meg ha első nap a rövid hosszúnak tűnik. A terep tényleg kemény, nem tapossák simára előtted. Nincs gumiszőnyeg. Viszont van kökény, rózsa és traktornyom. Koncentrálnod kell. A térképed semmit nem ér. Tájékozódj. Régen volt ott út. Most a vadcsapáson megyünk.

Bringa

Aztaaaaaaa!!!!! Miért nem szólt még senki??? Itt az egész Bükk, a legváltozatosabb terepekkel és kihívásokkal és alig látsz embert! Ráadásul kedvenc vendéglátónk (Gyuri - sic!) totál mentál ha bringáról van szó, jöhet a 70 km agyagos sárban, akkor is ha a váltó 5 km után aszondja kakukk...

Eldugott, vidéki környezetben, mégis rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel!

aktiv-kikapcsolodas

Aktív kikapcsolódás

Lehet aktív családi nyaralás vagy baráti társaságok fizikai határokat feszegető hosszú hétvégéje, rengeteg a lehetőség. Kajakozás, cross country bringázás, tereplovaglás kezdőknek és haladóknak… Megszervezzük és igény szerint vezetőt is kerítünk. Akár bringát vagy kajakot is kölcsönzünk.

lovaglasi-lehetoseg

Lovaglás

Gondosan választott partnerünknél, kezdőtől a profiig, oktatástól a tereplovaglásig. Haladóknak előzetes egyeztetéssel akár tisztán lovas nyaralások vagy hétvégék. Kezdőknek akár napi, intenzív oktatás, egyéb programokkal vegyítve.

termeszetfotozas

Természetfotózás

Profi természetfotós partnereink vállalnak oktatást és fotós túravezetést is. Előzetes egyeztetés szükséges.

Pihenés vagy aktív kikapcsolódás a szabadban ?

Látogasson el hozzánk, és töltődjön fel élményekkel a természetben